3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

WC Ontstoppen Zoetermeer

Wij beëindigen uw WC verstopping!

WC Ontstoppen Zoetermeer

WC ontstoppen Zoetermeer? Een wc ontstoppen kan erg vervelend zijn. Vooral als het gepaard gaat met een stinkende lucht of zelfs drijvende uitwerpselen. Wij begrijpen daarom goed dat de meeste mensen de wc liever niet zelf ontstoppen.

Het verhelpen van een verstopping in de wc is vaak ook niet eenvoudig. Voor degenen die het toch willen proberen hebben wij op deze pagina een aantal methodes beschreven die u kunt toepassen om de verstopping op te lossen.

Wilt u dat onze loodgieter uw verstopte wc komt ontstoppen? Bel dan voor een afspraak met WC Ontstoppen Zoetermeer naar 079 203 47 72.

Oorzaak wc verstopping opsporen

Weet u wat de oorzaak is van de verstopping? En waar de verstopping zich bevindt? Om te bepalen met welke methode u uw verstopping het best kunt verhelpen is het van belang te achterhalen wat de oorzaak is en waar de verstopping zich bevindt.

We zien vaak dat een vastzittend object de verstopping veroorzaakt. Denk hierbij aan een luier, maandverband, of de houder van een wc-blokje. Daarnaast gebeurt het regelmatig dat een wc verstopt door een te grote prop wc papier.

Dit zijn vaak zichtbare verstoppingen die het best verholpen kunnen worden door het object of overtollige wc papier uit de wc te halen. Het is aan te raden om hiervoor rubberen handschoenen te gebruiken.

Wordt u liever geholpen door een ervaren ontstopper? Maak dan een afspraak met Riool Ontstoppen Zoetermeer.

Zichtbare wc verstopping

Een zichtbare wc verstopping bevindt zich niet diep in het toilet en is meestal eenvoudig zelf op te lossen. De blokkade zit dan vaak bij de kronkel van de wc-afvoer. Door rubberen handschoenen aan te trekken kunt u de blokkade met de hand verwijderen.

Eventueel kunt u de verstopping losmaken en naar de wc toe halen door een plopper te gebruiken. Het is aan te raden om de oorzaak van de verstopping weg te gooien in de juiste container en dus niet terug te gooien in de wc.

Wilt u liever niet met uw hand in de wc? Een loodgieter van Riool Ontstoppen Zoetermeer helpt u graag! Neem gerust contact met ons op via 079 203 47 72.

Wc ontstoppen met plopper

Om een blokkade in de afvoer los te maken kunt u de wc ontstoppen met een plopper. Dit is waarschijnlijk de meest bekende methode om een wc verstopping te verhelpen. Het werkt helaas niet altijd even goed maar het is natuurlijk wel het proberen waard. Wilt u weten hoe u een plopper het best kunt gebruiken? Wij leggen het u graag uit:

Om te beginnen houdt u de rubberen zuigmond van de plopper een tijdje onder de warme kraan. Het rubber wordt dan flexibel waardoor het beter aan kan sluiten op de wc-afvoer.

Zet de zuigmond van de plopper in de hals van het toilet. Probeer er voor te zorgen dat de plopper de afvoer goed afdekt en ook zo goed mogelijk aansluit.

Duw de steel van de plopper zachtjes naar beneden en trek de ontstopper vervolgens snel naar u toe. Hiermee creëert u zuigkracht wat er hopelijk voor zorgt dat de blokkade los komt.

Om te voorkomen dat de verstopping erger wordt is het belangrijk om niet te hard te duwen met de steel van de plopper. Anders kunt u de blokkade vaster duwen. Het gaat om het terug trekken.

Wc verstopping verhelpen met afwasmiddel

Bij een wc verstopping zit de blokkade vastgekleefd aan de aanslag van de binnenwanden van de afvoer. U kunt daarom proberen om de wc verstopping te verhelpen door een emmer water met afwasmiddel in de wc te gooien. Hieronder leggen wij uit hoe u dit effectief kunt doen.

Het is aan te raden om van te voren een handdoek op de vloer te leggen om het overlopende of opspattende water op te vangen. Vervolgens vult u een emmer met warm water en sop. Het water moet niet kokend heet zijn, dit kan het porselein beschadigen.

De volle emmer giet u vanaf ongeveer een meter boven de wc leeg. Door de hoogte creëert u druk op de verstopping. Het afwasmiddel verminderd de aanslag en is ook effectief voor eventuele ophopingen van vetten en/of etensresten.

Heeft de emmer met afwasmiddel niet geholpen? Onze ontstoppers staan voor u klaar. U kunt ons bereiken op 079 203 47 72.

Let op met een ontstoppingsveer

Het is niet verstandig om een wc te ontstoppen met een ontstoppingsveer. Wij raden het gebruik hiervan dan ook af.

Een ontstoppingsveer is gemaakt van staal. Hierdoor kunt u onbedoeld veel schade aanrichten aan uw toilet en de afvoer. Het gebeurt daarnaast regelmatig dat iemand vast komt te zitten met de veer.

Indien u een hardnekkige verstopping heeft en denkt dat u een ontstoppingsveer nodig heeft. Dan is het veel beter om een loodgietersbedrijf in te schakelen. Een vakman heeft speciaal gereedschap en machines om de verstopping snel en effectief te verhelpen.

Ontstoppingsdienst Zoetermeer helpt u graag. Onze loodgieters hebben de kennis en ervaring om elke verstopping daadkrachtig te verhelpen.

Wc verstopping nog aanwezig?

Heeft u geprobeerd om de wc verstopping te verhelpen maar is dit niet gelukt? Dan is het misschien verstandig om toch maar contact op te nemen met Riool Ontstoppen Zoetermeer.

Onze loodgieters beschikken over de modernste gereedschappen en machines. Daarmee is elke verstopping te verhelpen. Indien nodig kunnen we zelfs een kijkje nemen in de afvoer met een speciale camera.

Naast verstoppingen verhelpen zijn wij ook druk met het preventief onderhouden van afvoeren en riolering. Dit houdt in dat wij de afvoer en het riool reinigen met een hoge druk spuit. Zo wordt de kans op verstoppingen geminimaliseerd en gaan de leidingen langer mee.

Wilt u onze ervaren loodgier inschakelen voor een wc verstopt in Zoetermeer? Bel dan naar 079 203 47 72. Wij helpen u zo snel mogelijk!

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Zoetermeer helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Zoetermeer? Riool Ontstoppen Zoetermeer staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Zoetermeer.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Zoetermeer? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Zoetermeer!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Zoetermeer

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Zoetermeer?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Zoetermeer via 079 203 47 72. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 079 203 47 72

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Zoetermeer?

De prijzen van Riool Ontstoppen Zoetermeer zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €97,50 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 3 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Riool Ontstoppen Zoetermeer komt dit gratis voor je oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Zoetermeer?

Ontstoppingsdienst Zoetermeer ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Zoetermeer verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Zoetermeer helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Zoetermeer bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Zoetermeer inschakelen? Neem gerust contact op via 079 203 47 72.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Zoetermeer en omstreken. Waar u ook woont in Zoetermeer, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in het centrum, Meerzicht, Buytenwegh, Seghwaert, Noordhove, Rokkeveen, Oosterheem of Buytenpark. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 079 203 47 72 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Zoetermeer zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Zoetermeer op 079 203 47 72.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Zoetermeer? Neem gerust contact op via 079 203 47 72.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Zoetermeer op 079 203 47 72.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Zoetermeer was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

DMHC

Riool Ontstoppen Zoetermeer is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

Kinepolis Zoetermeer

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Zoetermeer.

Esther

Langeland

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Zoetermeer is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

McDonald's

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button